Woning in Zalaszentlászló, Zala, Hongarije

€175.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4361
Adres: Zalaszentlászló, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1438 m2
Laatste renovatie: 2022
Huis: 182 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 1995
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Prijs: Ft70.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €175.000 (rate 400 Ft per €)
Property description:

Kortgeleden netjes gerenoveerd woning met gastenverblijf!!

De eerste woning biedt u de hal, een woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, de badkamer en WC.
De tweede woning (gastenverblijf) biedt u de woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer met WC. Bij beide woningen een lekker terras.

Het perceel is 1.438 m2 groot en in de tuin een dubbele garage (36 m2), een schuurtje en nog een waterput.

Elektriciteit, leidingwater en gas zijn aanwezig. Voor de afwatering er is een aansluiting op de riolering. Woning wordt centraal (op gas) verwarmd. Aansluitingen op telefoon en Internet mogelijk.

Zalaszentlászló is een redelijk groot dorp in de provincie Zala, met een 800 inwoners. Gelegen op een 6 km van Kehidakustány, bekend van het mooie zwemparadijs. In nog geen 15 minuten bent u in Hévíz en hier natuurlijk het bekende thermaal meer, maar ook een gezellig centrum. Een 5 km verder komt u in Keszthely waar het zeker in de zomer prima vertoeven is aan het strand van het Balaton. in Keszthely ook veel mogelijkheden om te shoppen en uw grotere inkopen te doen. Alle winkelketens zoals Tesco, Lidl, Penny, Aldi, Obi, Euronics etc. zijn hier te vinden. Ook een gezellig centrum met diverse restaurants en terrassen en natuurlijk het prachtige kasteel. Zeker een bezoek waard.

Mooie woning waar u prima permanent kunt wonen.

Hier koopt u een goede woning met een gastenverblijf in een prima omgeving.

Prijs is in Euro.