Woning in Drávagárdony, Somogy, Hongarije

€16.250 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5162
Adres: Drávagárdony, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 2316 m2
Huis: 71 m2
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft6.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €16.250 (rate 400 Ft per €)
Property description:

Deze woning is een uitdaging voor een doe-het-zelver.

Leuke woning waar wel van te maken is. Het gebouw is structureel redelijker op orde en het dak is goed. Is in 2012 nog vernieuwd. In de woning de woonkamer, de keuken, 2 slaapkamers, de badkamer en het (aparte) toilet.

Perceel is 2.316 m2 groot en naast de woning staan er nog wat bijgebouwen.

Elektra en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. Internet en/of telefoon kan worden aangesloten.

Drávagárdony is een klein en rustig dorpje waar nog geen 200 mensen wonen. Het ligt ten zuidwesten van de stad Barcs en dichtbij de rivier de Drava. Barcs ligt op een 12 km en daar kunt u alle boodschappen prima doen. Ook Szigetvár (20 km) is een flinke stad voor het doen van de boodschappen, maar ook om wat te eten of te drinken, of het zwembad te bezoeken. Voor de golfliefhebbers is het goed om te weten dat de golfbaan van Hencse op een 30 km ligt.

Leuke woning maar waar wel flink wat werk aan zit.