Woning in Nemesdéd, Somogy, Hongarije

€69.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7641
Adres: Nemesdéd, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 2594 m2
Laatste renovatie: 2020
Huis: 98 m2
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1974
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft27.600.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €69.000 (rate 400 Ft per €)
Property description:

Fraaie en kort geleden gerenoveerde woning in een populair dorp in het zuid westen.

Hier koopt u een stabiele woning welke in 2020 nog is gerenoveerd. Toen zijn de badkamer en toilet vernieuwd en zijn de ramen en deuren vervangen door kunststof met rolluiken en vliegennetten. Dak is in goede conditie. Woning staat op het zuiden, dus de hele dag de zon.

De woning komt u binnen via de veranda en binnen treft u dan de woonkamer, de keuken met eethoek, de bijkeuken, 2 grotere en een kleinere slaapkamer, de badkamer en het (aparte) toilet.

Hier kunt u snel wonen.

Het perceel is 2.594 m2 groot en naast de woning vindt u er nog diverse bijgebouwen met de zomerkeuken, opslag, de garage en de vroegere varkensstal, kippenhok, rookruimte etc.

In de tuin is een waterput en er staan diversie fruitbomen als appel, peer, perzik etc.

Elektra en water zijn aanwezig. In de tuin is al een gasaansluiting. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt verwarmd met de houtkachels. Telefoon en Internet kunnen worden aangesloten.

De woning gaat u vinden in het leuke dorp Nemesdéd. In Nemesdéd wonen een 750 inwoners. Ligt wat ten oosten van Nagykanizsa waar u terecht kunt voor het doen van de grotere boodschappen. In Nemesdéd kunt prima de dagelijkse boodschappen doen. Er is ook een dokterspost, een kindercrèche en een school. In de omgeving veel mogelijkheden om te jagen en te vissen.

In Nagykanizsa vindt u alle grote winkelketens. Ook een gezellig centrum met diverse restaurants en terrassen. Verder een zwembad en het strand. In Nagykanizsa ook diverse scholen en een ziekenhuis.

Fraaie woning waar u snel kunt wonen.

Prijs is in Euro.