Prima woning met flink wat ruimte in een dorpje

€87.671 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3353
Adres: Borsodnádasd, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 1600 m2
Huis: 200 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1970
Slaapkamers: 6
Badkamers: 1
Prijs: Ft32.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €87.671 (rate 365 Ft per €)
Property description:

Prima woning met flink wat ruimte in een dorpje in het fraaie noorden van Hongarije.

Als u overweegt om zich definitief in Hongarije te gaan vestigen dan is deze woning zeker een bezoek waard. Nette woning waar u snel kunt wonen. Bestaat uit twee verdiepingen. Beneden de woonkamer, eetkamer, slaapkamer, badkamer, twee keukens, twee bijkeukens en de stookruimte. Boven nog 5 kamers en opslagruimte. Direct naast de woning een garage met daarboven een terras.

Het perceel is met 2.000 m2 lekker groot en mooi ingericht met planten, bomen, paden en wat zitjes en terrassen.

Voorzieningen als elektra, gas en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Het huis wordt centraal verwarmd op een gas gestookte CV en er is ook een houtkachel. Telefoon en/of Internet aansluiten is geen probleem.

Borsodnádasd is een kleine stad (3.500 inwoners) gelegen in het noorden, niet ver van het Bükk nationale par. Ideale omgeving om te jagen, wandelen, hiken, mountainbiken etc. Szilvásvárad
(bekend door de paarden) ligt op ruim 10 km en hier diverse horeca en mogelijkheden om uit (eten) te gaan. Nog iets verder, op een 30 km, de mooi stad Eger waar een bezoek aan het centrum met de basiliek en de burcht zeker de moeite waar is.

Prima woning om permanent te gaan wonen.

U koopt de woning inclusief het meubilair.