Woning in Bélapátfalva, Heves, Hongarije

€90.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3355
Adres: Bélapátfalva, Heves, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 1000 m2
Huis: 200 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1968
Slaapkamers: 6
Badkamers: 2
Prijs: Ft36.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €90.000 (rate 400 Ft per €)
Property description:

Mooie woning met veel ruimte in een toeristisch gebied.

Woning staat in Bélapátfalva wat ligt aan de voet van de Bélkő, een berg in de westelijke Bükk en vanuit de woning heef tu uitzicht op de berg.

Woning biedt u veel ruimte. Alles bij elkaar 7 kamers, 2 keukens en 3 bijkeukens en 2 badkamers. Hier kunt u met een groot gezin of met twee families prima wonen. Het bestaat uit twee eenheden welke door een eigen ingang te bereiken zijn.

Het perceel is 1.000 m2 groot en in de tuin een garage, meerdere parkeerplaatsen en wat bijgebouwen.

Elektra (ook 380 V), water en gas zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt verwarmd met gas convectoren. Internet en/of telefoon kan worden aangesloten.

Bélapátfalva is een grotere plaats met een kleine 3.000 inwoners. Het ligt aan de voet van de Bélkő, een berg in de westelijke Bükk. U kunt hier prima boodschappen doen en er is een dokterspost, postkantoor etc. Bélapátfalva ligt tussen Eger en Szilvásvárad. Szilvásvárad is bekend van de paarden en ook kunt u daar heerlijk wandelen in de bergen. De stad Eger is zeker de moeite waard. Daar gaat u alle grote winkelketens vinden, maar er is ook een gezellig centrum. De burcht en de basiliek zijn zeker een bezoek waard. Vanuit Bélapátfalva bent u in 15-20 minuten in Bükkszék en daar een heel mooi zwembad. Alles bij elkaar een gebied waar toeristen graag komen.

Mooie ruime woning in een prima omgeving. Zeker de moeite waard om permanent te gaan wonen.