Woning in Kehidakustány, Zala, Hongarije

€216.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4363
Adres: Kehidakustány, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1385 m2
Laatste renovatie: 2022
Huis: 110 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Bouwjaar: 1950
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Prijs: Ft86.400.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €216.000 (rate 400 Ft per €)
Property description:

Prachtige woning met zwembad en niet ver van het thermaal bad van Kehidakustány.

De woning biedt u een woonkamer, 3 slaapkamers, keuken met bijkeuken en 2 badkamers. Onder de woning is er nog een kelder van een 10 m2.
Direct met de woning verbonden is er de zomerkeuken en een bad-WC en een heerlijk overdekt terras van een 30 m2 met een leuk zicht op de tuin en het zwembad.

Verder in de tuin natuurlijk het zwembad met terras, een carport voor twee auto’s, een waterput en een houten schuurtje voor het tuingereedschap.

U kunt alle meubilair en apparatuur overnemen. Hiervoor geldt een meerprijs van Euro 15.000.

Elektra, gas en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal verwarmd op een (gas) CV. Internet en/of telefoon aansluiten is mogelijk. De woning is voorzien van een videocamera systeem.

Kehidakustány is een dorp aan de rand van het Balaton meer. Natuurlijk bekend om het zwemplezier en toerisme, maar deze streek is vooral ook bekend door de warme bronnen, waarvan het gebruik een geneeskundige effect heeft.

Het dorpje Kehidakustány biedt u vele mogelijkheden. In het dorp is er genoeg te doen aan ontspanning met vooral voor de kinderen een groot zwembad met binnen- en buiten banen en allerlei glijbanen. Uiteraard kunt u uit eten in een van de restaurants of drinkt u wat op een van de terrassen. Voor de inspanning kunt u een van de vele mooie wandel- en fiets routes volgen. Kortom, voor iedereen wat te doen. Zo gaat u winkelen in Zalacsány en naar Hévíz voor de thermaal baden en om gezellig uit te gaan. Op 18 kilometer ligt Keszthely voor een bezoek aan een heel gezellige Balaton stad (aan het meer) met een rijke historie of gaat u naar het Kis Balaton als u behoefte heeft aan een stiltegebied en natuur.

Prima woning om hier uw permanente verblijfplaats van te maken, maar natuurlijk ook geschikt als vakantieadres.

Prijs is in Euro