Woning in Csernely, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€19.737 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3356
Adres: Csernely, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 1119 m2
Huis: 100 m2
Kelder: ja
Bouwjaar: 1960
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft7.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €19.737 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Bij deze woning koopt u best veel ruimte en krijgt u het uitzicht voor niets.

Vanuit de tuin een prachtige vergezicht naar de bergen. Dat maakt dit huis zo apart. Daarnaast nog de ruimte van de hal, woonkamer, 2 grote kamers, keuken met bijkeuken en badkamer. Onder de woning nog een flinke kelder.

Het perceel is 1.119 m2 groot, lekker breed, veel fruitbomen en achter het huis de oude varkensstallen.

Elektriciteit, water (uit de put, dus goedkoop) en gas zijn aanwezig. In de tuin is er al wel een aansluiting voor de (openbare) waterleiding. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal verwarmd op een hout gestookte kachel en met gas convectoren. Telefoon en Internet kunnen worden aangesloten.

Deze woning staat in een rustigste doodlopende straat en biedt een prachtig vrij uitzicht. Csernely is een flink dorp met een kleine 1.000 inwoners en mooi gelegen ten opzicht van Szilvásvárad (9 km) en Eger (18 km). In Szilvásvárad komen vele toeristen voor de musea en natuurlijk de paarden. Eger is een flinke stad. Alle grote inkopen kunt u hier doen in de Tesco, de Obi, de Lidl etc. het centrum van Eger is heel gezellig. Hier vele terrassen, restaurants etc. Een bezoek aan de basiliek en de burcht zijn zeker aan te raden. Ook is dit een aangenaam wijngebied.

Woning met mogelijk heden en vooral ook een prachtig uitzicht.