Woning in Nagykanizsa, Zala, Hongarije

€53.500 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7648
Adres: Nagykanizsa, Zala , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 1887 m2
Laatste renovatie: 2021
Huis: 95 m2
Materiaal: Steen en leem
Garage: Ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft21.400.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €53.500 (rate 400 Ft per €)
Property description:

Deze woning staat in een rustige wijk op maar 8 km van de stad Nagykanizsa.

De woning is in 2021 van binnen gerenoveerd en er zijn toen nieuwe elektra en waterleidingen aangelegd, Nieuwe ramen en deuren die meteen voorzien zijn van luiken en vliegenschermen. Er is een centrale verwarming gekomen op basis van een pellet kachel. Ook zijn er in het huis nieuwe tegel- en of laminaatvloeren gelegd.

U komt de woning binnen in de hal / voorkamer en vandaaruit gaat u naar de 2 slaapkamers en de woonkamer / keukenruimte en vandaaruit naar de badkamer.

Het perceel is 1.887 m2 groot en lekker breed. In de tuin nog een garage, schuurtje, de vroegere stallen, een waterput en diverse fruitbomen en een moestuin.

Elektra en water zijn aangesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal verwarmd met de pellet kachel. Telefoon en/of Internet aansluiten is geen probleem.

Deze woning gaat u vinden in Kisfakos, een rustige wijk van Nagykanizsa. Rustige buurt terwijl u toch met 8 kilometer in de stad kunt zijn. In Nagykanizsa wonen een 50.000 mensen en daar alles wat een grote stad u kan bieden. Scholen, ziekenhuis, restaurants, trein- en busstation, gezellig centrum om te winkelen, maar ook alle grote winkelketens als Aldi, Lidl, Tesco, Obi etc.

Op een 5 km van Kisfakos ligt een groot meer waar u kunt vissen, wat wandelen of fietsen. Heerlijk gebeid om te relaxen.

Heerlijk gebied voor vakantie, maar zeker ook om permanent te gaan wonen.

Prijs is in Euro