Leuke (vroegere) boerderij ten westen van het Balaton

€31.990 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7650
Adres: Felsőrajk, Zala , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 1411 m2
Huis: 65 m2
Materiaal: Steen en leem
Bouwjaar: 1950
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft12.156.200 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €31.990 (rate 380 Ft per €)
Property description:

In een klein dorpje ten westen van het Balaton gaat u deze (vroegere) Hongaarse boerderij.

Bij binnenkomst stapt u de woonkamer in en vandaaruit gaat u naar de slaapkamer, de keuken en een opslagkamer. Vanuit de keuken komt u in de badkamer.

Het perceel is 1.411 m2 groot en hier een schuurtje.

Voorzieningen als elektriciteit en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is eer een aansluiting op de riolering. Woning wordt verwarmd met houtkachels. Internet en telefoon aansluiten is geen probleem.

Dit huis gaat u vinden in Felsőrajk. Hier wonen een 800 mensen en u kunt er de dagelijkse boodschappen doen. Is op een 18 kilometer van Zalakaros wat bekend is vanwege het thermaal bad. Felsőrajk ligt ten westen van het Kis Balaton. Een mooi natuurgebied waar het heerlijk wandelen en fietsen is. De stad Keszthely ligt op een 28 kilometer en dan bent u al aan het Balaton meer. Keszthely heeft een gezellig centrum met vele terrassen en restaurants, de markt, het kasteel, alle grote winkelketens en natuurlijk het meer.

Voor dit geld niet verkeerd om er uw vakantiewoning van te maken hoewel permanent wonen ook prima zou kunnen.

Prijs is in Euro