Woning in Csernely, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€13.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3358
Adres: Csernely, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 1800 m2
Huis: 100 m2
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1970
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft5.200.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €13.000 (rate 400 Ft per €)
Property description:

Huis in rustige buurt met opknap mogelijkheden.

Huis met 2 kamers, keuken en badkamer.

Conditie van huis en dak zijn goed.

Het perceel is ongeveer 1.800 m2 groot en daar nog de zomerkeuken en een garage.

Elektriciteit, water en gas zijn aanwezig. Elektriciteit is aangebracht tot in de meterkast en water komt nu nog uit de pomp. Leidingwater kan aangesloten worden vanuit de straat. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning kan verwarmd met hout kachels. Telefoon en Internet kunnen worden aangesloten.

Deze woning staat in een rustige straat van het dorp Csernly. Csernely is een flink dorp met een kleine 1.000 inwoners en mooi gelegen ten opzicht van Szilvásvárad (9 km) en Eger (18 km). In Szilvásvárad komen vele toeristen voor de musea en natuurlijk de paarden. Eger is een flinke stad. Alle grote inkopen kunt u hier doen in de Tesco, de Obi, de Lidl etc. het centrum van Eger is heel gezellig. Hier vele terrassen, restaurants etc. Een bezoek aan de basiliek en de burcht zijn zeker aan te raden. Ook is dit een aangenaam wijngebied.

Woning moet opgeknapt worden zeker de moeite waard voor deze prijs.