Woning in Ibafa, Somogy, Hongarije

€58.750 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5163
Adres: Ibafa, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 2852 m2
Laatste renovatie: 2022
Huis: 96 m2
Garage: Ja
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft23.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €58.750 (rate 400 Ft per €)
Property description:

Goede woning in de mooie omgeving aan de zuidkant van het Zselic gebergte.

U komt de woning binnen in de hal en dan naar de centrale ruimte van de woning. Als u vanuit de hal naar links gaat komt u in een kamer en vandaaruit naar de volgende kamer. In de hal naar rechts komt u ook in een kamer. Vanuit de centrale ruimte van de woning kunt u naar vierde kamer, de keuken en de badkamer.

De woning is in 2018 deels voorzien van kunststof ramen en deuren. In 2021 is de badkamer gerenoveerd.

Het perceel is 2.85 m2 groot en daar nog een bijgebouw / garage. Vanuit de tuin een prachtig uitzicht.

Aan voorzieningen zijn water en elektra aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt verwarmd door een houtkachel. Telefoon en Internet zijn geen probleem. Mobiele telefoon alleen via Vodafone.

De woning staat in een rustige straat van het dorpje Ibafa. Een dorp in het zuidwesten. De omgeving van Ibafa is heuvelachtig. Het dorp ligt bij de het Zselic heuvelgebied. Bij het dorp ligt een grote vijver waar u uitstekend kunt vissen.

In het dorp een 200-250 inwoners en het bevindt zich op een 18 km van de stad Szigetvár waar u alle grote inkopen kunt doen. lekker naar een terras of uit eten gaat en waar u ook naar het (thermaal) bad kan. De grote stad Pécs is op een 30 minuten rijden. Op een 20 km van Ibafa vindt u Orfü. Bekend van de meren en hier heerlijk waterplezier in de zomermaanden.

Goede woning waar u direct kunt gaan wonen.

Van de woning is een filmpje beschikbaar. Kijk hier voor het filmpje.