Woning in Barcs, Somogy, Hongarije

€45.500 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5164
Adres: Barcs, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 1579 m2
Huis: 130 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1974
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft18.200.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €45.500 (rate 400 Ft per €)
Property description:

Flinke ruime woning in Barcs, stadje in het zuidwesten van Hongarije.

Woning is 130 m2 groot, heeft een vaste trap naar de eerste verdieping waar nog uitbreidingsmogelijkheden zijn. De woning biedt nu de woonkamer, keuken, 3 slaapkamers en de badkamer.
Huis is in goede conditie, maar moet wel gemoderniseerd woerden. Dak is in 2012 vernieuwd.

Het perceel is 1.579 m2 groot en in de tuin diverse bijgebouwen, garage en kelder.

Elektra (ook 380V), water en gas (in de tuin) zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt verwarmd met een kachel en gas convectoren. Internet en telefoon aansluiten is geen probleem.

De woning gaat u vinden in een rustige straat van het stadje Barcs. In Barcs ruimschoots mogelijkheden om uw inkopen te doen, een terrasje te pikken, gebruik te maken van het (thermaal) bad en allerlei mogelijkheden welke een stad ter grootte van Barcs (ongeveer 11.000 inwoners) u kan bieden. Barcs ligt in niet ver van de rivier de Drava en de Kroatische grens. Uitstapje naar Kroatie is eenvoudig te doen.

Goede woning met uitbreiding mogelijkheden.