Woning in Barcs, Somogy, Hongarije

€35.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5165
Adres: Barcs, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 778 m2
Huis: 162 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1975
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft14.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €35.000 (rate 400 Ft per €)
Property description:

Ruime woning in een rustige straat aan het einde van het stadje Barcs. Stadje in het zuidwesten van Hongarije.

Woning is met 162 m2 behoorlijk groot. U komt binnen in de hal en naar links gaat u naar de eetkamer en vandaaruit naar de keuken en de bijkeuken. Vanuit de hal gaat u ook naar de badkamer en naar twee andere kamers vandaaruit u weer naar weer twee kamers kunt gaan. Woning is in 1975 gebouwd in en 1989 uitgebouwd. Onder de woning is er de kelder welke nu in gebruik is als ruimte voor de verwarming.

Het perceel is 778 m2 groot. Niet heel groot, maar dan ook niet veel onderhoud. In de tuin nog wat bijgebouwen en een garage.

Water en elektra zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt verwarmd met een hout gestookte centrale verwarming. Telefoon en/of Internet kan worden aangesloten.

De woning gaat u vinden in een rustige straat iets buiten het stadje Barcs. In Barcs ruimschoots mogelijkheden om uw inkopen te doen, een terrasje te pikken, gebruik te maken van het (thermaal) bad en allerlei mogelijkheden welke een stad ter grootte van Barcs (ongeveer 11.000 inwoners) u kan bieden. Barcs ligt in niet ver van de rivier de Drava en de Kroatische grens. Uitstapje naar Kroatië is eenvoudig te doen.

Woning waar u snel kunt wonen.