Woning in Drávakeresztúr, Baranya, Hongarije

€66.250 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5166
Adres: Drávakeresztúr, Baranya, Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 3100 m2
Laatste renovatie: 2019
Huis: 160 m2
Bouwjaar: 1929
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Prijs: Ft26.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €66.250 (rate 400 Ft per €)
Property description:

In deze flinke stenen woning welke vroeger een boerderij was, treft u nu twee appartementen en een muziekstudio.

De woning is in 2019 nog geheel gerestaureerd en kan direct bewoond worden.

Er zijn nu twee appartementen. Het grotere appartement heeft een woonkamer, keuken en badkamer. Het andere appartement is kleiner en is een woon/slaapkamer en een badkamer. Prima gastenruimte. Naast de appartementen is eer nog een ruimte wake als geluidsstudio gebruikt is geweest, maar u zou dit ook prima kunnen gebruiken om nog een appartement van te maken, als kantoorruimte etc. Achter de woning was nog een bijgebouw wat in gebruik is geweest als ruimte om evenementen te organiseren.

Perceel is 3.100 m2 groot en biedt u prima parkeerruimte. Rondom het huis is alles betegeld of geplaveid. Achter in de tuin gras.

Elektra en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt verwarmd met airco’s en daarvoor is een speciale H-tarief meter aanwezig. Hiermee verwarmd in de wintermaanden tegen een extra voordelig tarief. Internet en telefoon is geen probleem. Er is nu een WIFI camera systeem zodat u altijd kunt kijken of alles goed is rond de woning.

Drávakeresztúr is een dorpje met een 150 inwoners in het zuidwesten. Drávakeresztúr vindt u op een kilometer van de Drava rivier. De wat grotere plaats is Sellye op nog geen 10 km en hier een thermaal bad. De bekende plaats Szigetvár op een 25 km en daar alle grote winkelketens en een mooi zwem (thermaal) bad. Ook Barcs op een 25 km. Mooie omgeving.

Prima woning met een extra appartement en eventueel uitbreidingsmogelijkheden.

Van de woning is een filmpje beschikbaar. Kijk hier voor het filmpje.