Woning in Csernely, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€21.053 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3363
Adres: Csernely, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 700 m2
Huis: 100 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 1970
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
Prijs: Ft8.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €21.053 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Voor een leuke prijs koopt u deze ruime woning met veel mogelijkheden.

Huis met 3 kamers en beneden nog eens 2 kamers. Keuken en badkamer. U kunt hier prima een woongedeelte en een gastenverblijf maken.

Het perceel is ongeveer 700 m2 groot en mooi gelegen. Flink stukje van de (rustige) weg af.

Elektriciteit, water en gas zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning word verwarmd met gas convectoren. Telefoon en Internet kunnen worden aangesloten.

Deze woning gaat u vinden in het dorp Csernly. Csernely is een flink dorp met een kleine 1.000 inwoners en mooi gelegen ten opzicht van Szilvásvárad (9 km) en Eger (18 km). In Szilvásvárad komen vele toeristen voor de musea en natuurlijk de paarden. Eger is een flinke stad. Alle grote inkopen kunt u hier doen in de Tesco, de Obi, de Lidl etc. het centrum van Eger is heel gezellig. Hier vele terrassen, restaurants etc. Een bezoek aan de basiliek en de burcht zijn zeker aan te raden. Ook is dit een aangenaam wijngebied.

Woning welke opgeknapt met worden maar die u voor een goede prijs kunt kopen.