Woning in Orosztony, Zala, Hongarije

€45.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4365
Adres: Orosztony, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 2000 m2
Huis: 160 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 1981
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Prijs: Ft17.100.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €45.000 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Flinke eengezinswoning in een mooi klein dorpje in de heuvels van Zala. Moet gerenoveerd worden.

Het huis heeft drie verdiepingen. Op de begane grond treft u de stookruimte en een berging. Op de bovenverdieping zijn nu de hal, 2 slaapkamers, de keuken-eetkamer, de bijkeuken badkamer, toilet, een berging, en het terras. Op de zolderverdieping nog 2 slaapkamers, badkamer en een

Het perceel is ongeveer 2.000 m2 groot en in de tuin een garage van 20 m2 en een berging. Het perceel komt uit op twee straten.

Verwarming geschiedt via centrale verwarming met een houtkachel. Er is een gasaansluiting op het terrein. Voor de afwatering is er een septic tank, maar in het dorp wordt een rioleringssysteem aangelegd.

Het huis is gebouwd in 1981. Het is structureel in goede staat, maar heeft modernisering en een renovatie nodig.

Orosztony ligt op een prachtige locatie tussen bossen en landbouwgrond, in het centrum waarvan ons object is gelegen.

Deze woning gaat u vinden in het centrum van het dorpje Orosztony. In het dorpje wonen een 450 inwoners en is een onderdeel van de provincie Zala. Orosztony ligt op een prachtige locatie tussen bossen en landbouwgrond. Op een 10 km ligt het thermaal bad van Zalakaros. Het Balaton is op een 30 minuten rijden en de steden Hévíz en Keszthely gaat u op een 30-35 km vinden.

Het behoeft een renovatie, maar kan een prima Hongaars Huis worden.

Prijs is in Euro