Woning in Csányoszró, Baranya, Hongarije

€40.625 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5168
Adres: Csányoszró, Baranya, Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 3411 m2
Laatste renovatie: 2015
Huis: 148 m2
Zomerkeuken: Ja
Bouwjaar: 1978
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft16.250.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €40.625 (rate 400 Ft per €)
Property description:

Al gedeeltelijk gerenoveerde woning met de mogelijkheid van een gastenverblijf. Aan de rechterkant geen buren.

De woning kan uit twee verdiepingen bestaan. Beneden (92 m2) gaat u nu de woonruimte vinden en dat bestaat uit een woonkamer met eethoek, 3 slaapkamers, een keuken met bijkeuken, de badkamer en een apart toilet.
De verdieping (56 m2) is bereikbaar via een vaste trap en daar zijn al voorbereidingen getroffen om er 2 slaapkamers en een badkamer te maken.

De woning is deels gerenoveerd. Zo werd een 7 jaar terug het dak vernieuwd, is er inmiddels nieuw elektra en werd het pand (m.u.v. de zuidkant) gesoleerd. Op 2 ramen na zijn alle vensters van kunststof.

In de tuin een aparte bebouwing van een 50 m2 welke nu gebruikt wordt voor werkplaats, opbergruimte en de zomerkeuken, maar dit kan ook prima omgebouwd worden voor gasten verblijf.

Het perceel is 3.411 m2 groot en hiervan is ongeveer 1.500 m2 omheind. Hier een moestuin en bloementuin. De overige m2 van het perceel zijn nu in gebruik als akkerland.

De woning is het eerste (of laatste) huis van het dorp. Aan de rechterkant geen buren.

Aan voorzieningen zijn elektra, gas en water aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de septic tank. De woning wordt verwarmd met gas convectors en/of de open haard. Internet en telefoon aansluiten is mogelijk.

In het zuiden vinden we de plaats Csányoszró waar een 600 inwoners wonen. U kunt in het dorp uw dagelijkse boodschappen doen en voor de grotere inkopen kunt u naar Szigetvár welke op ongeveer 20 km ligt. Hier alles grotere winkelketens, maar ook restaurants, lekker naar een terrasje en natuurlijk het zwembad met thermaal bad. Voor de thermaal bad liefhebbers is er ook een bad in Selly op nog geen 5 km.

Woning in goede conditie en gaat u veel ruimte bieden.