Aan de rand van het dorp op bijna 5.000 m2

€27.895 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5169
Adres: Ivánbattyán, Baranya, Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 4930 m2
Huis: 80 m2
Materiaal: Steen en leem
Zomerkeuken: Ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft10.600.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €27.895 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Aan de rand van het dorp bieden wij u deze woning op een perceel van bijna 5.000 m2 aan.

De woning komt u binnen in de keuken en dan kunt u naar de woonkamer. En vandaaruit naar de twee slaapkamers en aan een van de slaapkamer grenst de badkamer en het toilet.

De woning is in goede conditie en u kunt hier snel wonen.

Het perceel is 4.930 m2 groot en er is nog een garage en een zomerkeuken. U kunt hier prima zelfvoorzienend wonen.

Elektra, en water zijn aanwezig. Gas is tot in de tuin aangesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt met de houtkachel verwarmd. Telefoon en/of Internet aansluiten is geen probleem.

Ivánbattyán gaat u ten zuiden van Pécs vinden. Ligt ten noordwesten van Villány , in het Villány gebergte. In Ivánbattyán wonen een 150 mensen en ligt in de regio of Palkonya en Villánykövesd. De mooie stad Pécs ligt op een 35 km en daar alle mogelijkheden om uitgebreid te shoppen in de grote winkelketens, of in het gezellige centrum.

Woning op een plot van bijna 5.000 m2, aan de rand van een klein dorp met prima mogelijkheden om zelfvoorzienend te leven.

Van de woning is een filmpje beschikbaar. Kijk hier voor het filmpje buiten en hier voor het filmpje van binnen in de woning.