Woning in Kadarkút, Somogy, Hongarije

€58.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5170
Adres: Kadarkút, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 1800 m2
Laatste renovatie: 2019
Huis: 85 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 1971
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft23.200.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €58.000 (rate 400 Ft per €)
Property description:

Goede woning om direct te bewonen aan het einde (of begin) van het dorp en direct naast het bos.

U komt de woning binnen in de veranda en dan in de hal. Rechts heeft u dan de woonkamer en de slaapkamer en aan de linkerkant de badkamer, pantry en aan het einde van de hal vindt u de keuken.

In 2019 is de woning nog gerenoveerd en toen zijn de ramen en deuren vernieuwd, is het dak bedekt met plaatmateriaal en is er een CV installatie (op gas) geïnstalleerd.

Het perceel is 1.800 m2 groot en daar nog een bijgebouw en een garage. Achter in de tuin is een deel beplant met acacia bomen. Naast de tuin begin direct het bos.

Aan voorzieningen zijn water, gas en elektra aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning kan verwarmd worden met een centrale (gas) verwarming of een open haard. Telefoon en Internet zijn geen probleem.

Kadarkút is een dorpje met ruim 2.500 inwoners in het zuid weten van Hongarije. Hier kunt u prima de dagelijkse boodschappen doen. Op een 18-20 km ligt de hoofdstad van de provincie, Kaposvár. Hier vindt u alle grote winkelketens, maar ook een ziekenhuis, scholen, sportgelegenheden en vele mogelijkheden om uit te eten gaan. In Kaposvár ook een gezellig centrum.

Naast Kadarkút (op 4 km) ligt Hencse en daar een grote golfbaan.

Goede woning waar u direct kunt gaan wonen en waarvan u uit de tuin zo het bos in loopt.

Van de woning zijn een tweetal filmpjes beschikbaar. Kijk hier voor het filmpje met de buitenkant, en hier voor het filmpje met de binnenkant.