Woning in Darány, Somogy, Hongarije

€16.750 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5171
Adres: Darány, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 405 m2
Huis: 130 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 1991
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft6.700.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €16.750 (rate 400 Ft per €)
Property description:

Deze woning is best wel een project, maar wel voor een prima prijs.

De woning biedt u met een 130 m2 best veel ruimte en u stapt binnen in de hal vanwaar u de toegang heeft naar de woonkamer, het toilet en de (aparte) badkamer. Aan het einde van de hal is er de keuken. Links vanuit de hal treft u een opslag / stookruimte. In de hal ook de trap naar boven waar een ruime overloop en twee kamers zijn. Alles nog wel in de staat dat het opgeknapt moet gaan worden.

Het perceel is “maar” 405 m2 groot en hier een garage. “Maar” 405 m2 omdat het klein is voor Hongaarse begrippen, maar daarmee wel weinig onderhoud behoeft.

Aan voorzieningen zijn elektra, gas en water beschikbaar. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning kan verwarmd gaan worden met een CV installatie. Internet en/of telefoon aansluiten is geen probleem.

In Darány wonen ongeveer 900 mensen. Het ligt naast de weg 6 en op een 10 km afstand van Barcs en 20 km van Szigetvár. In beide steden kunt terecht bij de grotere winkelketen of om gezellig een terrasje te pikken of uit eten te gaan. In Szigetvár ook een mooi (thermaal) zwembad. In Hencse (op 35 km) vindt u een internationale golfbaan.

Door Darány loopt dus de doorgaande weg nummer 6, maar deze woning staat in een rustige straat bij het centrum van Darány.

Woning welke structureel goed is, maar werk behoeft. Wel voor een prima prijs.

Van de woning zijn een tweetal filmpjes beschikbaar. Kijk hier voor het filmpje met de buitenkant, en hier voor het filmpje met de binnenkant.