Woning in Kovácsszénája, Baranya, Hongarije

€122.105 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5173
Adres: Kovácsszénája, Baranya, Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 700 m2
Laatste renovatie: 2020
Huis: 100 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1950
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Prijs: Ft46.400.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €122.105 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Mooie gerenoveerde boerderij met traditioneel kenmerken op maar 3 km van Orfü en 10 km van Pécs.

De woning is in 2020 nog gerenoveerd en elektra, waterleiding, ramen en deuren zijn vervangen. Ook is van de oude schuur een appartement gemaakt maar is er daar nog voldoende ruimte om er nog wat van te maken en denk dan een welness deel, terras, wintertuin e.d.

In de woning een woonkeuken, slaapkamer, badkamer en apart toilet. In het appartement 2 kamers en een badkamer.

Perceel is 700 m2 groot. Niet heel groot voor Hongaarse begrippen, maar wel met het voordeel van weinig onderhoud.

Elektra en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er de septic tank. Voor de verwarming is er de houtkachel. Internet en telefoon aansluiten is geen probleem.

Kovácsszénája is een dorpje met nog geen 50 inwoners een het gebied rondom het dorp is geliefd bij wandelaars, fietsers, vissers en jagers.Net naast het ligt een vis meer wat verbonden is met de meren van Orfü een bekende badplaats daar op de buurt en Kovácsszénája ligt daar op nog geen 3 km. Hier alle toeristische gezelligheid van een (zomerse) badplaats. Naast Orfü vindt u Abaliget en daar is een bezoek aan de grotten de moeite waard.

Vanuit Kovácsszénája bent u ook snel in Pécs (10 km) en daar een ziekenhuis, diverse scholen, de grote winkelketens, terrassen, (thermaal) zwembad, sportmogelijkheden, restaurants en dergelijke en in Pécs is er iedere zondag een grote markt. Vele mooie mogelijkheden in deze omgeving.

Mooie woning met appartement en in meer dan prima omgeving.

De prijs is inclusief meubilair.