Woning in Nekézseny, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€34.210 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3368
Adres: Nekézsny, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 4700 m2
Huis: 120 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Bouwjaar: 1960
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
Prijs: Ft13.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €34.210 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Woning met veel ruimte in en rond het huis.

In de woning heeft u beneden 4 kamers en een keuken en boven zijn er 3 kamers, de badkamer, een bijkeuken / kast en opslagruimte.

Het perceel is maar liefst 4.700 m2 groot en voor het noorden is dat een heel ruim perceel. Hier kunt u prima zelfvoorzienend leven en dieren houden. Aan de achterkant grenst het perceel aan een bos.

Voorzieningen als elektriciteit en water zijn aanwezig. Gas is op het perceel aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt verwarmd met hout kachels. Internet en telefoon kan worden aangesloten.

Het plaatsje Nekézseny ligt in het noordelijk berggebied. Er wonen een 900 inwoners en de grotere dorpen/steden zijn Szilvásvárad (bekend door de paarden) op een 8 km, Lillafüred bekend van de grotten op een 16 kilometer en de echte grote stad Miskolc op een 17 kilometer. Alles in de directe omgeving en er is veel te doen. U kunt heerlijk wandelen of mountainbiken en ook op toeristisch gebied is het hier prima.

Mooi groot huis en tuin waar u iets moois van kan maken.