Woning in Alsópáhok, Zala, Hongarije

€274.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4370
Adres: Alsópáhok, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 4346 m2
Laatste renovatie: 2014
Huis: 2000 m2
Kelder: ja
Bouwjaar: 2000
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Prijs: Ft104.120.300 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €274.000 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Een juweel zoals u niet veel zult vinden. Prachtig familie huis met mooi uitzicht op het Balaton meer met veel ruimte en rust.

Deze grote woning van maar liefst drie bewoonbare verdiepingen gaat u vinden in een rustig deel van het dorp Alsópáhok. In de woning de hal / trappenhuis, woonkamer, 3 slaapkamers, keuken, bijkeuken, 2 badkamers, opslagruimte en wijnkelder. De woning staat op het zuiden zodat het 50 m2 terras helemaal tot zijn recht komt met van het terras een prachtig uitzicht.

Het perceel is 4.346 m2 groot wat zorgt voor lekker wat privacy. In de tuin een garage (35 m2) en een carport (40 m2). In de tuin diverse planten, struiken en fruit bomen.

Alle voorzieningen als water en elektra zijn aanwezig. De afwatering is aangesloten op de septic tank. De woning wordt verwarmd met een pellet kachel en elektrische kachels. Aansluiten van internet en telefoon is geen probleem.

Deze woning gaat u vinden in een rustig deel van Alsópáhok en U zit hier niet ver van het Balaton meer. Op maar 5 kilometer van Keszthely en maar 2 kilometer Hévíz. Alsópáhok ligt naast Keszthely en Hévíz. Beide bekende plaatsen vanwege het Balaton meer, en het thermaal meer. Keszthely is dan ook nog een grote stad, dus prima keuze aan restaurants, musea, sportfaciliteiten e.d. Hévíz is bekend vanwege het beroemde kuuroord wat zomer en winter druk bezocht wordt door de kuurgasten.

Mooie woning met een fantastisch uitzicht. Prima plaats ook om permanent te gaan wonen.

Prijs is in Euro.