Woning in Szulok, Somogy, Hongarije

€17.105 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5177
Adres: Becefa, Baranya, Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 804 m2
Huis: 65 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft6.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €17.105 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Te renoveren woning in een net dorp in het zuiden voor een mooie prijs.

De woning is niet heel groot, maar biedt u genoeg mogelijkheden om te renoveren en om te bouwen naar een prima (vakantie)woning. U komt de woning binnen in een voorkamer / hal en van daaruit gaat u rechtsaf naar de badkamer. Loopt u door, dan komt u in een gang van waar u naar de 2 kamers en de keuken gaat. Naast de keuken nog een opslag / bijkeuken. Naast de woning een opslag.

Het perceel is 804 m2 groot. Niet heel groot voor Hongaarse begrippen, maar dan wel weer lekker weinig onderhoud. In de tuin nog een garage en de vroegere stalruimten.

Elektra, en water zijn in de woning aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Internet ne/of telefoon kan worden aangesloten.

Szulok is een net dorp met ruim 700 inwoners. In het dorp kunt u prima uw dagelijkse boodschappen doen. In Szulok is er best wat dorpstoerisme ontwikkeld om te genieten van het thermaal bad en het uitgestrekte natuurgebied met grote bossen en velden.

Van Szulok naar Barcs is 14 km en in Barcs een thermaal bad, ziekenhuis, dokters, apotheker, en verschillende winkels, restaurants etc.

Op een 10 km van Szulok vindt u Csokonyavisonta met een mooi strand bad.

Voor de golfliefhebbers is het goed om te weten dat op nog geen 20 km van Szulok de golfbaan van Hencse ligt. Heerlijk als u van een balletje slaan houdt.

De andere grotere plaatsen zijn Szigetvár op 35 km en de grote stad Pecks op bijna 70 km.

Leuke uitdaging om deze woning om te vormen naar uw (vakantie)woning.