Woning in Uppony, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€18.158 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 6605
Adres: Uppony, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 2100 m2
Huis: 102 m2
Materiaal: Leem
Kelder: ja
Bouwjaar: 1950
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft6.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €18.158 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Twee te renoveren huisjes op een perceel van 2.100 m2 vanwaar u een prachtig uitzicht heeft.

In het dorpje Uppony, in het noorden van Hongaraije staan deze twee te renoveren huisjes. Prima om er uw woonhuis en een gastenverblijf van te maken. Lekker voor familie en vrienden welk ook eens naar Hongarije willen komen.

In het eerste huis vindt u de gang, twee kamers, een berging. In de tweede woning een kamer, keuken en badkamer.

Beide huizen zijn van leem gebouwd en staan op een stenen fundering.

Het perceel is 2.100 m2 groot en loopt iets omhoog zodat u boven op een prachtig uitzicht heeft. De wijnkelder ligt op de heuvel.

Elektra en water zijn aangesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Telefoon en/of internet aansluiten is mogelijk.

Dit object staat in Uppony . Uppony is een dorpje in het noorden van Hongarije met ongeveer 400 inwoners. is een uurtje ten noorden van De mooie stad Eger en in Szilvásvárad, bent u met 30 minuten. De hoofdstad van de provincie Miskolc ligt op 20 km. Uppony ligt niet ver van de Lázbérci meren.

Hier kunt u prima een vakantiehuis met een apart gastenverblijf van maken, maar heel bijzonder is het prachtige uitzicht.