Woning in Csokonyavisonta, Somogy, Hongarije

€42.631 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5178
Adres: Csokonyavisonta, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 1066 m2
Huis: 65 m2
Bouwjaar: 1910
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft16.200.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €42.631 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Leuke woning welke een prima vakantiewoning kan zijn, maar ook geschikt is voor permanente bewoning.

De woning komt u binnen de veranda en in de woning heeft u dan een woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamers en apart toilet.

Het perceel is 1.066 m2 groot en daar twee overdekte carports, een waterput en leuke barbecue plaats.

Voorzieningen als water, gas en elektra zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt nu met gas convectoren verwarmd. Telefoon en/of Internet aansluiten is geen probleem.

Csokonyavisonta is een grotere plaats met ruim 1700 inwoners. Hier kunt u prima de boodschappen doen. In Csokonyavisonta ook een thermaal- en strandbad. Prima vertoeven in deze omgeving.
De wat grotere stad is Barcs op een 15 km en de andere kant op dan bent u in Nagyatád. Beide leuke steden met een gezellig centrum en ook diverse grote winkelketens. Op een 20 km bent u bij de internationale golfbaan van Hencse. Niet alleen leuk om te golfen, maar ook om buiten te zitten en lekker te kijken.

Leuke woning waar u prima vakantie kunt vieren, maar ook geschikt voor permanente bewoning.