Woning in Somogytarnóca, Somogy, Hongarije

€23.684 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5179
Adres: Somogytarnóca, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 4066 m2
Huis: 98 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft9.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €23.684 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Woning in het zuiden van Hongarije op een perceel van ruim 4.000 m2.

De woning moet opgeknapt worden, maar is structureel nog wel in goede conditie. Opknappen gaat zich lonen. De woning biedt u de woonkamer, twee slaapkamers, keuken en bijkeuken, badkamer en aparte WC.

Het perceel is 4.066 m2 groot en daar een garage, een kelder en nog de diverse verblijven voor de dieren van de vroegere boerderij.

Elektra, gas en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er de riolering. De woning wordt nu verwarmd met gas convectoren of de houtkachel. Internet en/of telefoon aansluiten is geen probleem.

 Somogytarnóca is een dorpje 5 kilometer ten noorden van de stad Barcs, langs de hoofdweg 68. Ligt naast Csokonyavisonta en in Csokonyavisonta een thermaal- en strandbad. Prima vertoeven in deze omgeving.

De wat grotere stad Barcs dus op een 5 km en de andere kant op dan bent u in een halfuurtje Nagyatád. Beide leuke steden met een gezellig centrum en ook diverse grote winkelketens. Op een 40 km bent u bij de internationale golfbaan van Hencse. Niet alleen leuk om te golfen, maar ook om buiten te zitten en lekker te kijken.

U kunt vanuit Somogytarnóca snel in Kroatië zijn.

Hier zit wat werk in, maar voor deze prijs kunt u er een prima woning van maken.