Woning in Vése, Somogy, Hongarije

€41.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7657
Adres: Vése, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 5857 m2
Laatste renovatie: 2023
Huis: 55 m2
Kelder: ja
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft15.580.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €41.000 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Leuke woning. Kortgeleden gerenoveerd, en u kunt hier snel wonen.

De woning is gebouwd van steen en is voorzien van nieuw elektra, nieuwe waterleiding, nieuwe badkamer, ramen etc. Een keuken erin naar uw smaak en een verwarming en u kunt hier wonen. Prima als vakantiehuis, maar ook om permanent te wonen.

U komt de woning binnen via het terras en dan staat u in de hal. Vanuit de hal kunt u naar de woonkamer slaapkamer en de keuken. Vanuit de keuken kut u dan naar de badkamer. Alles niet groot, maar wel compleet en vernieuwd.

Het gaat hier om twee percelen. In totaal 5.587 m2 (3.114 + 2.746 m2). Op het perceel nog twee extra gebouwen. De ene is ongeveer 10 m2 groot met een kelder van een 6 m2. De andere is ongeveer 15m2 en dat was de stal en schuur.

Voorzieningen als water en elektra zijn aanwezig. Gas is al in de tuin aanwezig en kan gebruikt gaan worden om de woning te verwarmen (CV op gas), maar verwarmen kan ook met een houtkachel, pellet kachel en wat we tegenwoordig veel zien, met een airco. De keuze is aan de koper. Voor de afwatering is er een septic tank, maar de riolering is al in de tuin aanwezig. Internet en telefoon kunnen aangesloten worden.

Deze woning gaat u vinden aan een doodlopende straat in het dorp Vése. In het dorp zelf een supermarkt, een dokterspost een school e.d. Vése is een redelijk dorp. Ligt in de regio Nagykanizsa (25 km), Marcali (30 km) en Zalakaros (25 km). De dichtstbijzijnde grotere plaats is Böhönye op een 8 km. Allen grotere plaatsen waar u prima inkopen kunt doen, naar een terrasje gaan, of uit eten gaat. In Zalakaros een thermaal bad. Zelfs een dagje Balaton is goed te doen. Is op een 45 km.

Leuke woning in een leuke omgeving. Prima als vakantiehuis, maar ook om permanent te wonen.