Deze leuke woning voor een mooie prijs staat aan de rand van het dorp.

€22.368 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5180
Adres: Nagyváty, Baranya, Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 1151 m2
Huis: 66 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 1963
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft8.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €22.368 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Deze leuke woning voor een mooie prijs staat aan de rand van het dorp.

In de woning een woonkamer, slaapkamer, keuken, bijkeuken en badkamer. Mooi compleet huis. U kunt het kopen zoals het is.

Conditie van de woning is goed, maar het kan een update gebruiken.

Het perceel is 1.151 m2 groot, grenst aan twee straten en ligt aan de rand van het dorp.

Elektra en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning werd tot nu toe verwarmd met hout kachels. Internet en telefoon aansluiten is geen probleem.

Nagyváty is een dorpje met een 350 inwoners waaronder diverse buitenlanders en ook Nederlanders. Nagyváty is gelegen tussen Szigetvár en Pécs. In het dorp kunt u wat dagelijkse inkopen doen, maar ook in andere, wat grotere dorpen in de omgeving. Naast het dorp zijn 2 kleine (vis)meertjes gelegen en op nog geen 20 km bent u al in Orfü, bekend van de meren en het waterplezier. Naast Orfü vindt u Abaliget en daar is een bezoek aan de grotten de moeite waard.

In Nagyváty hebben al meerdere Nederlanders en Belgen hun Hongaars Huis gevonden.

Vanuit Nagyváty bent u ook snel in Pécs en Szigetvár. In beide steden een ziekenhuis, diverse scholen, de grote winkelketens, terrassen, (thermaal) zwembad, sportmogelijkheden, restaurants en in Pécs is er iedere zondag een grote markt. Mooie mogelijkheden in deze omgeving.

Leuke woning in een prima gebied aan de rand van het dorp.