Woning in Beleg, Somogy, Hongarije

€69.315 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7659
Adres: Beleg, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 10551 m2
Laatste renovatie: 2021
Huis: 115 m2
Kelder: ja
Bouwjaar: 1930
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft25.300.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €69.315 (rate 365 Ft per €)
Property description:

Prima woning op ruim 10.000 m2. Prima om dieren te houden.

De woning is in 2021 aan de binnenkant geheel opgeknapt. Er is nieuw elektra gekomen, nieuwe ramen en deuren, rolluiken, een nieuwe keuken met eetruimte, nieuwe badkamer en toilet en de verwarming is vervangen. U kunt hier direct wonen. Dak is in goede conditie en als u de buitenkant opknapt is de woning weer helemaal in orde.

U komt de woning binnen via het overdekte terras. U komt dan in de hal en verder naar de woonkamer, keuken met bijkeuken en eetruimte, 3 slaapkamers, badkamer en een apart toilet.

De woning is niet verkeerd, maar het perceel maakt het bijzonder. Maar liefst 10.551 m2 groot en daar vindt u bijgebouwen als de stal, een kelder, schuurruimte en nog een overdekt terras.

Elektra en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt verwarmd met een (hout gestookte) CV. Internet en/of telefoon aansluiten is geen probleem.

Beleg is rustig gelegen in een mooie, wat heuvelachtige omgeving met veel bos. In Beleg een winkeltje voor de dagelijkse boodschappen, een schooltje en de dokter is er twee keer week. De grotere stad is Nagyatád op een 12 km. Een echte stad met een 12.000 inwoners waar u alle gemakken kunt vinden die een grote stad heeft te bieden. Niet alleen op winkelgebied (Tesco, Lidle e.d.), maar ook restaurants, cafeetjes, barretjes ed. om heerlijk te genieten. Daarvoor kunt u ook naar het zwembad met thermaal bad en strand. Ook in Csokonyavisonta (25-30 km) die mogelijkheden. Een dagje Balaton is een leuk uitstapje. U bent met een uurtje aan het meer.

Op ongeveer 25 km van Beleg ligt het Kaszó natuurgebied. Is 18.000 ha natuur met bossen en er doorheen loop een treintje.

Heerlijke omgeving om te ontspannen, vooral in de zomerdagen. Uiteraard ook alle medische voorzieningen in de buurt. Voor de golf liefhebbers is het leuk te weten dat de golfbaan van Hence op een 20 km ligt.

Complete en gerenoveerde woning met een groot perceel. Prima om paarden, schapen, geiten, honden of andere dieren te houden.