Woning in Nemesdéd, Somogy, Hongarije

€105.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7660
Adres: Nemesdéd, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 2874 m2
Laatste renovatie: 2021
Huis: 95 m2
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Prijs: Ft38.325.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €105.000 (rate 365 Ft per €)
Property description:

Nette, gerenoveerde vroegere boerenwoning met een gastenverblijf.

Bijna alles is in de woning vernieuwd. Elektra en waterleiding, tegels, prima keuken en een nieuwe badkamer. Ook het dak is vernieuwd. Hier kunt u direct wonen of vakantie gaan vieren.

In de woning een ruimte woonkamer / keuken, 2 slaapkamers en de badkamer.

In het gastenverblijf een (slaapkamer) en een badkamer.

Het perceel is 2.874 m2 groot en daar vindt u nog enkele bijgebouwen als de oude varkensstal en opslagruimte.

Elektra en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt centraal verwarmd met een hout gestookte kachel. Telefoon en Internet kunnen worden aangesloten.

De woning gaat u vinden in het leuke dorp Nemesdéd. In Nemesdéd wonen een 750 inwoners. Ligt wat ten oosten van Nagykanizsa waar u terecht kunt voor het doen van de grotere boodschappen. In Nemesdéd kunt prima de dagelijkse boodschappen doen. Er is ook een dokterspost, een kindercrèche en een school. In de omgeving veel mogelijkheden om te jagen en te vissen.

In Nagykanizsa vindt u alle grote winkelketens. Ook een gezellig centrum met diverse restaurants en terrassen. Verder een zwembad en het strand. In Nagykanizsa ook diverse scholen en een ziekenhuis.

Prima woning met een gastenverblijf waar u direct kunt wonen.

Prijs is in Euro.