Woning in een goed dorp in het noorden voor een mooie prijs.

€26.316 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3375
Adres: Csokváomany, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 1600 m2
Huis: 97 m2
Kelder: ja
Bouwjaar: 1965
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft10.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €26.316 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Woning in een goed dorp in het noorden voor een mooie prijs.

U komt de woning binnen in de hal en verder heeft u er de woonkamer, 2 slaapkamers, de keuken en badkamer.

Het perceel is 1.600 m2 groot en daar een bijgebouw, de kelder en een waterput.

Elektriciteit, gas en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er de aansluiting op de septic tank. De woning wordt centraal verwarmd op een hout gestookte kachel. Internet en/of telefoon aansluiten is geen probleem.

Csokvaomány ligt dicht bij de nationale parken van Bükk en de Lazberci. Het dorp zelf heeft alle lokale voorzieningen en een drietal winkels. In het dorp wonen al diverse buitenlanders.

De grote stad Ózd (20 km) is in de buurt en hier gaat u heen voor de grote winkels en supermarkten. Via weg 25 is het dan nog maar een 30 km naar de grens met Slowakije.
Ózd is een stad met meer dan 40.000 inwoners. Rondom de stad heuvelachtig gebied met valleien en bossen en prachtig voor de liefhebbers van wandelen en excursies.

De prachtige barokke stad Eger is ongeveer 45 minuten met de auto en biedt ook alle faciliteiten. In deze prachtige stad niet alleen alle grote winkels, maar het centrum zelf is zeker een bezoek waard om de prachtige basiliek en het kasteel te zien. Loop ook eens door de smalle steegjes in het binnenste deel van Eger in de buurt van het kasteel waar u vele cafés en traditionele lokale winkels kunt vinden. Naast de historische bezienswaardigheden en zijn thermale baden is Eger natuurlijk beroemd om zijn wijnen.

Alles bij elkaar een prachtig gebied voor (berg)wandelingen, vissen, sightseeing, om het prachtige landschap bekijken en steden te bezoeken.

Woning waar u snel kunt wonen in een dorp om u thuis te voelen.