Woning in Vése, Somogy, Hongarije

€82.192 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7661
Adres: Vése, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 1375 m2
Huis: 110 m2
Materiaal: Steen en leem
Garage: Ja
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Prijs: Ft30.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €82.192 (rate 365 Ft per €)
Property description:

Goed huis met veel ruimte en geschikt om een gastenkamers te creëren.

De woning is in 2007 voorzien van nieuw elektra, waterleidingen, ramen en deuren, dak en badkamer. Is nog steeds goed in orde en u kunt hier snel wonen.

U komt de woning binnen via het terras en dan staat u in de woonkamer en vandaar komt u in de slaapkamer, de keuken met bijkeuken en de badkamer met een douche, bad en toilet. Ook kunt u naar een hal vanwaar er u naar drie slaapkamers kunt. De woning heeft nog 2 andere ingangen en kan komt u in een kamer met douche en toilet en een kamer met een toilet. Mooie gastenkamers.

Het perceel is 1.375 m2 groot en achter de tuin is er een meertje. In de tuin nog een bijgebouw voor opslag.

Voorzieningen als water, gas en elektra zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal verwarmd op een gas ketel. Internet en telefoon kunnen aangesloten worden.

Deze woning gaat u vinden in het dorp Vése. In het dorp zelf een supermarkt, een dokterspost een school e.d. Vése is een redelijk dorp. Ligt in de regio Nagykanizsa (25 km), Marcali (30 km) en Zalakaros (25 km). De dichtstbijzijnde grotere plaats is Böhönye op een 8 km. Allen grotere plaatsen waar u prima inkopen kunt doen, naar een terrasje gaan, of uit eten gaat. In Zalakaros een thermaal bad. Zelfs een dagje Balaton is goed te doen. Is op een 45 km.

Leuk huis in een prima omgeving met eventueel een paar gastenkamers.