Dit kan een prima (vakantie) woning zijn en zeker voor deze prijs!

€17.808 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5182
Adres: Somogyhatvan, Baranya, Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 2194 m2
Huis: 65 m2
Materiaal: Steen en leem
Kelder: ja
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft6.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €17.808 (rate 365 Ft per €)
Property description:

Dit kan een prima (vakantie) woning zijn en zeker voor deze prijs!

De woning moet opgeknapt worden, maar u heeft hier wel alle basis voorzieningen al aanwezig. Er is de woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Hier kunt u vakantie vieren en rustig aan opknappen.

Het perceel is 2.169 m2 groot en lekker vrij gelegen. Aan weerkanten van de woning een grote tuin, dus geen directe buren. In de tuin nog wat bijgebouwen en een kelder.

Elektra, water en gas zijn aanwezig. Voor de afwatering is er de septic tank. De woning wordt met de houtkachel en gasconvector verwarmd. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem.

Somogyhatvan is een dorpje iets ten noorden van Szigetvár. Dorpje met een 400 inwoners gelegen op de grens van het Zselic en in een bosrijk gebied. Szigetvár is de grotere stad en die ligt op een 9 km. In Szigetvár alle gemakken van een grotere stad om inkopen te doen bij de grote winkelketens, maar ook heerlijk om uit eten te gaan, een terrasje te pikken of het (thermaal) zwembad te bezoeken. Op nog geen 15 km van Somogyhatvan treft u de golfbaan van Hencse. Heerlijk als u van een balletje slaan houdt. De mooie stad Pécs ligt op een 45 minuten met de auto.

Huisje staat lekker vrij maar u moet er nog wel wat van maken.

Van deze wonng zijn wat leuke filmpje beschikbaar. Klik hier om een te zien hoe de woning in de straat staat, hier om de tuin te zien en hier om de woning van binnen te bekijken.