Woning in Gyulaj, Tolna, Hongarije

€76.438 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2102
Adres: Gyulaj, Tolna, Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 4853 m2
Laatste renovatie: 2020
Huis: 100 m2
Kelder: ja
Bouwjaar: 1975
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Prijs: Ft27.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €76.438 (rate 365 Ft per €)
Property description:

Keurige gerenoveerde woning op een perceel van bijna 5.000 m2 op een uurtje van het Balaton.

De woning is drie jaar terug gerenoveerd. Is rondom voorzien van 10 cm dikke isolatie en zijn alle ramen en deuren vervangen door nieuw kunststof. Woning is tip-top in orde.

De woning stapt u binnen via het overdekte terras en u stapt dan in de keuken. Als u dan doorloopt komt u in de gang en vanuit de gang kunt u naar de woonkamer, dan naar en slaapkamer en ook naar de tweede slaapkamers, verder zijn er twee badkamers en is er een opbergruimte. Vanuit de woonkamer kunt u nog naar een tweede terras.

Het perceel is maar liefst 4.853 m2 groot en daar is ngo een kelder.

Water, gas en elektra zijn aanwezig. Voor de afwatering is er de septic tank. De woning wordt met een gas stookte CV verwarmd. Telefoon en/of Internet aansluiten is mogelijk.

Ten noorden van Dombóvár, niet ver van Tamási en Igal gaat u Gyulaj vinden. Gyulaj is een dorpje in het heuvelachtige landschap waar ruim 1.000 inwoners wonen. In het dorp kunt u prima de dagelijkse boodschappen doen en verder is er een dokter, een postkantoor, een kleuterschool en een school.

Met de stad Dombóvár op een 15-20 km kunt u prima uitgebreid shoppen, maar ook genieten van een terrasje, restaurant, sportvoorzieningen etc.

Voor de ontspanning zijn er in deze buurt best veel thermaal baden. Zo is het Gunaras (strand en bad) in Dombóvár op een 15 km, het thermaal bad van Tamási op een 13 km en is het mooie zwembad van Igal op nog geen 30 km. In de zomer kunt u ook heerlijk naar het Balaton. Met een uurtje in de auto kunt u al in de bekende badplaats van Siófok zijn.

Prima woning om u permanent in een mooi deel van Hongarije te vestigen.