House in Döbrököz, Tolna, Hungary

€65.069 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2104
Adres: Döbrököz, Tolna, Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 4214 m2
Laatste renovatie: 2022
Huis: 50 m2
Materiaal: Steen en leem
Garage: Ja
Bouwjaar: 1965
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft23.750.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €65.069 (rate 365 Ft per €)
Property description:

Op een perceel van ruim 4.000 m2 gaat u deze gerenoveerde woning vinden.

De woning is in 2022 gerenoveerd en toen zijn de water- en elektra leidingen vervangen, is er een nieuw dak opgekomen en is er gas in de tuin gebracht. De woning is geïsoleerd en ramen en deuren zijn vervangen door kunststof.

De woning biedt u een woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Alles netjes afgewerkt.

Perceel is 4.121 m2 groot en omheind. In de tuin nog een garage van plaatstaal.

Elektra, gas (in de tuin) en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt verwarmd met een (hou gestookte) centrale verwarming. Internet en/of telefoon ka worden aangesloten.

Deze woning gaat u vinden aan de rand van Döbrököz. Döbrököz is een flinke plaats met een 2.000 inwoners en hier wat winkels, school, kleuterschool, dokter en apotheek in het dorp. Hier wonen ook diverse buitenlanders.

Op ruim 5 km vindt u het strand en zwembad van Gunaras en op een 20-25 km de baden in Tamási en Igal. Prima manier om hier te relaxen. Als u wat meer drukte op wilt zoeken, dan is Dombóvár niet ver. Is een stadje waar u de grotere winkelketens gaat vinden, maar ook een ziekenhuis, scholen en terrasjes en restaurant.

Döbrököz ligt in een prima omgeving om te genieten van het mooie Hongaarse leven.

Mooie woning waar u direct kunt gaan wonen.