Woning in Miháld, Somogy, Hongarije

€49.900 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7663
Adres: Miháld, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 2102 m2
Laatste renovatie: 2023
Huis: 105 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1960
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft18.213.500 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €49.900 (rate 365 Ft per €)
Property description:

Stabiel en net gerenoveerd huis in een mooie centrale omgeving.

De woning is in 2023 gerenoveerd. Ramen en deuren zijn vervangen, nieuwe elektriciteit en nieuwe badkamer en keukenruimte. Dak is waar nodig hersteld en is in goede conditie.

U komt de woning binnen via het overdekte terras en staat dan in de hal. Vanuit de hal kunt u naar de drie slaapkamers en de woonkamer. Vanuit de woonkamer kunt u naar de keukenruimte (blok ontbreekt nog) en vanuit de keuken naar nog naar een kleine kamer/opslag en dan naar de badkamer.
Naast de woning is een opslag en een schuur met daaronder de kelder.

Perceel is 2.102 m2 groot en in de tuin diverse bijgebouwen als de garage, opslag en de vroegere stal. Laatste kan een mooi terras worden. Ook in de tuin diverse fruit bomen en een waterput.

Aan voorzieningen zijn water en elektra aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning kan met houtkachels verwarmd gaan worden. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem.

U vindt dit huis in het dorp Miháld. Miháld is een dorp van bijna 1.000 inwoners iets ten oosten van Nagykanizsa. In het dorp kunt u prima de dagelijkse inkopen en doen en verder vindt u in Nagykanizsa alle grote winkelketens om uitgebreid te shoppen. In Nagykanizsa ook een leuk centrum, diverse scholen en een ziekenhuis. In de zomer is het goed vertoeven bij het zwembad en als u naar een thermaal bad wilt, dan is het bad van Zalakaros op een 12 km. In de omgeving mooi heuvelachtig landschap.

Als u een mooie woning zoekt waar u snel kunt wonen moet u hier eens komen kijken.