Woning in Uppony, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€72.603 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3380
Adres: Uppony, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 2700 m2
Laatste renovatie: 2021
Huis: 150 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1960
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft26.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €72.603 (rate 365 Ft per €)
Property description:

Hier zit nog wat werk in, maar dan heeft u een prima ruime woning in een prachtig deel van Hongarije.

De eigenaren waren de woning aan het renoveren, maar het gaat ze niet meer lukken dit af te maken. Er is ondertussen nieuw elektra, nieuwe waterleiding en de wanden zijn deels opgeknapt. Er was een kantoor met gastenruimte gepland, maar kan ook prima een lekker ruime woning gaan worden.

In de woning nu 4 kamers, een ruimte voor de badkamer, een zomerkeuken en onder de woning de kelder.

Aan af te maken werkzaamheden moet er in ieder geval een en ander aan de wanden af gemaakt worden en dan moet er een badkamer, keuken en verwarming komen. U moet hiervoor rekening houden met een Euro 25.000 – 35.000 aan kosten.

Elektra, water en gas zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Internet en telefoon kunnen worden aangesloten.

Uppony is een dorpje in het noorden van Hongarije met ongeveer 400 inwoners. is een uurtje ten noorden van De mooie stad Eger en in Szilvásvárad, bent u met 30 minuten.

Woning met mogelijkheden, maar ook nog wel wat werk.