Appartement in Királd, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hungary

€16.438 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 6606
Adres: Királd, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Appartement
Laatste renovatie: 2020
Huis: 60 m2
Materiaal: Steen
Zomerkeuken: Ja
Bouwjaar: 1950
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft6.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €16.438 (rate 365 Ft per €)
Property description:

Geen zin in tuinieren en toch in Hongarije wonen of vakantie houden? Denk dan eens aan een appartement!!.

Királd is gelegen in het noorden van Hongarije en dit appartement maakt deel uit van een gebouw van 4. Alles begane grond, dus makkelijk begaanbaar en u kunt voor de deur parkeren.

In het appartement treft u de hal, de woonkamer / keuken (ruim 20 m2), 2 slaapkamers (15 en 6 m2), badkamer en apart toilet. Tevens koopt u een zomerkeuken van een 18m2.

Het gebouw staat op een perceel van 824 m2 waarvan u mede-eigenaar bent.

Het appartement is netjes op ore. Elektra en waterleidingen zijn vernieuwd en de deur is vervangen door een kunststof deur. Op de vloer ligt laminaat en daarna is de mooie tegelkachel geplaatst.

Voorzieningen als water, elektriciteit en riolering zijn aanwezig. De verwarming is geregeld door middel van de tegelkachel en de airco. Internet aansluiten is geen probleem.

Királd is een flink dorp met een bijna 1.000 inwoners en hoger in het Bükk gebergte gelegen. Ligt op een 20 minuten van Szilvásvárad wat bekend is van de paarden. De mooie stad Eger is op een klein half uurtje met de auto te bereiken. Prachtige stad waar u alle inkopen kunt doen, maar zeker ook een gezellig centrum waar u prima op een terrasje gaat zitten of uit eten gaan. De burcht en de basiliek zijn dan zeker een bezoek waard.

Ideaal voor wie niet van tuinieren houdt, maar wel in Hongarije een (vakantie) adres wil hebben is dit een prima mogelijkheid voor een heel mooie prijs.

De keuken maakt deel uit van de koopsom.