House in Szentlászló, Baranya, Hungary

€24.630 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5184
Adres: Szentlászló, Baranya, Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 2942 m2
Huis: 121 m2
Materiaal: Steen en leem
Garage: Ja
Bouwjaar: 1933
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft8.990.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €24.630 (rate 365 Ft per €)
Property description:

Een renovatie project in een goed dorp in het mooie zuiden van Hongarije.

De woning is maar liefst 121 m2 groot en gebouwd van steen en leem. In de woning een woonkamer, 2 slaapkamers, de keuken en bijkeuken en de badkamer.

De woning is een monument zodat u aan de buitenkant niets mag veranderen.

Het perceel is 2.949 m2 groot en u kunt dit prima gebruiken om zelfvoorzienend te gaan leven. In de tuin wat bijgebouwen waaronder de garage.

Elektra en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. De verwarming kan doormiddel van houtkachels, maar ook bijvoorbeeld met airco’s. Internet en telefoon kunnen worden aangesloten.

Op een 12 km van de stad Szigetvár gaat u Szentlászló vinden. Dorp van een 800 inwoners waar u prima uw dagelijkse boodschappen kunt doen in de buurtsuper. Er is een dokterspost in het dorp. Voor de wat grotere inkopen gaat u naar Szigetvár en daar vindt u ook een mooi zwembad en natuurlijk mogelijkheden om lekker uit eten te gaan of op een terras te gaan zitten.

Omgeving van Szentlászló is licht heuvelachtig en prima wandel- en fietsmogelijkheden. In de omgeving is jagen en vissen mogelijk.

In deze omgeving wonen diverse buitelanders waaronder ook Nederlanders.

Woning wat een leuk project kan zijn met mooie mogelijkheden. Alles voor een mooie prijs.