House in Kétújfalu, Baranya, Hungary

€28.767 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5185
Adres: Kétújfalu, Baranya, Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 3000 m2
Huis: 117 m2
Zomerkeuken: Ja
Bouwjaar: 1933
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft10.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €28.767 (rate 365 Ft per €)
Property description:

Huis met mogelijkheden en een mooi project voor wie van aanpakken weet.

Het zal duidelijk zijn dat hier flink wat werk verzet moet worden, maar er zij wel mogelijkheden om hier wat moois van te maken. Er is in ieder geval genoeg ruimte met en hal, woonkamer, keuken en bijkeuken en de badkamer. Ook zijn er inpandig een stookruimte en de zomerkeuken zodat u daarmee de woning nog zou kunnen vergroten.

Het perceel is ongeveer 3.000 m2 groot en achter de woning diverse bijgebouwen welke een flinke ruimte bieden.

Voorzieningen als elektra en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er de septic tank. De woning werd tot nu toe verwarmd met een hout gestookte kachel. Telefoon en/of Internet aansluiten is geen probleem.

Deze woning gaat u vinden in het dorp Kétújfalu een dorp met ruim 700 inwoners gelegen in het zuidwesten van Hongarije. Ligt op een 10 km van de grotere plaats Szigetvár waar u alle grotere inkopen kunt doen. In Szigetvár is er ook een zwembad (ook thermaal bad), u kunt naar een restaurant, een terrasje etc. Voor de golfliefhebbers is er op een 27 km de mooie golfbaan van Hence.

Leuke uitdaging om hier wat moois van te maken.