Woning in Endrőc, Baranya, Hongarije

€35.589 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5186
Adres: Endrőc, Baranya, Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 2790 m2
Laatste renovatie: 2015
Huis: 100 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 1982
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft12.990.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €35.589 (rate 365 Ft per €)
Property description:

Leuke familiewoning in het zuidwesten van Hongarije op een 15 km van Szigetvár.

U stapt de woning binnen in de hal en dan vindt u aan de linkerkant de drie slaapkamers. Aan het einde van de gang is er een (apart) toilet. Rechts vanuit de gang komt u in de woonkamer / keuken en verderop is er de badkamer. Mooie ruime woning.

In 2010 zijn alle ramen vervangen en is er een nieuwe badkamer gekomen. In 2015 is de buitenkant voorzien van 5 cm dikke isolatie.

Het perceel is 2.790m2 groot en daarvan is 1.800 m2 beplant met acacia bomen om in de toekomst mee te kunnen verwarmen. In de tuin nog wat bijgebouwen en een garage.

Elektra en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt centraal verwarmd met een hout gestookte CV. Internet en/of telefoon kunnen worden aansloten.

Endrőc is een leuk en rustig dorp waar een 400 mensen wonen. Gelegen in alle rust en ruimte in een bosrijke omgeving. Het ligt ten zuiden van de stad Szigetvár waar u voor de inkopen heen gaat, maar ook naar het (thermaal)bad, of lekker om te relaxen op een terrasje of uit eten te gaan. De golfbaan van Hencse is hier vandaan ongeveer 30 km.

Prima woning waar u snel kunt wonen en desgewenst te koop met meubilair.