Woning in Ibafa, Baranya, Hongarije

€43.836 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5187
Adres: Ibafa, Baranya, Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 1500 m2
Huis: 52 m2
Materiaal: Leem
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft16.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €43.836 (rate 365 Ft per €)
Property description:

Originele boerderij welke prima als vakantiehuis, maar ook voor permanent verblijf kan dienen.

De woning is een vroegere boerderij en heeft ook nog de indeling. U komt binnen in de keuken, dan links de woonkamer en rechts een slaapkamer en de badkamer. Klein, maar alles is aanwezig. Daarom kan de woning een prima vakantieverblijf zijn, maar als u er permanent zou willen gaan wonen is dat ook geen probleem. Heeft een gewone woonstatus.

Het perceel is 1.500 m2 groot en er staan veel bomen. Mooie groene oase en veel rust. In de tuin een (nieuw gebouwde) opslagruimte.

Aan voorzieningen zijn water en elektra aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt verwarmd door een houtkachel. Telefoon en Internet zijn geen probleem. Mobiele telefoon alleen via Vodafone.

De woning staat in een rustige straat van het dorpje Ibafa. Een dorp in het zuidwesten. De omgeving van Ibafa is heuvelachtig. Het dorp ligt bij de het Zselic heuvelgebied. Bij het dorp ligt een grote vijver waar u uitstekend kunt vissen.

In het dorp een 200-250 inwoners en het bevindt zich op een 18 km van de stad Szigetvár waar u alle grote inkopen kunt doen. lekker naar een terras of uit eten gaat en waar u ook naar het (thermaal) bad kan. De grote stad Pécs is op een 30 minuten rijden. Op een 20 km van Ibafa vindt u Orfü. Bekend van de meren en hier heerlijk waterplezier in de zomermaanden.

Prima vakantiewoning, maar uiteraard kan het ook een permanent woonverblijf zijn.