Woning in Sáta, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€16.438 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3381
Adres: Sáta, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 600 m2
Huis: 180 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1990
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
Prijs: Ft6.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €16.438 (rate 365 Ft per €)
Property description:

Leuk huis voor een goede prijs wat een mooie woning kan worden.

Als u handig bent zou u hier eens moeten komen kijken want voor deze prijs koopt u best veel huis. De woning is gebouwd zo een 30 jaar terug, maar nooit afgemaakt en gebruikt. Is toen voorzien van goede kwaliteit ramen thermopane glas.

Beneden is er de garage, de hal, de woonkamer, eetkamer, keuken, bijkeuken, badkamer en apart toilet. Boven zijn er 4 slaapkamer en ruimte voor een badkamer.

Het perceel is 600 m2 groot en daar nog een wijnkelder.

Elektra (ook 380 V) en water zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Internet en/of telefoon aansluiten is geen probleem.

De woning staat in het nette dorpje Sáta. Er wonen een 1.300 inwoners en de grotere dorpen/steden zijn Szilvásvárad (bekend door de paarden) op een 12 km, Lillafüred bekend van de grotten op een 20 km en de stad Miskolc op een 20 km en de grotere plaats in de directe omgeving is Ózd op een 15 km. Ózd is een stad met meer dan 40.000 inwoners. Rondom de stad heuvelachtig gebied met valleien en bossen.

Sáta ligt dicht bij de nationale park Lazberci. Het dorp zelf heeft alle lokale voorzieningen en u kunt er prima de dagelijkser boodschappen doen.

Alles bij elkaar een prachtig gebied voor (berg)wandelingen, vissen, sightseeing, om het prachtige landschap te bekijken en steden te bezoeken.

Huis met goede mogelijkheden en dat voor een prima prijs.