Woning in Tardona, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€47.342 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3382
Adres: Tardona, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 1500 m2
Huis: 137 m2
Materiaal: Steen en leem
Kelder: ja
Bouwjaar: 1955
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft17.990.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €47.342 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Ruime woning waar u snel kunt wonen.

De woning is in twee delen gebouwd. Naast de originele; 2 kamer- hal woning is er in 197 een deel aangebouwd met 2 kamers, keuken en badkamer.

Onder de woning is er een souterrain met 2 kamers.

Het perceel is ongeveer 1.500 m2 groot.

Elektra, gas en water zijn aanwezig. Voor de afvoer is er een aansluiting op de riolering. Voor de verwarming is er een gas- en/of hout gestookte centrale verwarming. Telefoon een Internet kunnen aangesloten worden.

Tardona is een dorp met ruim 1.000 inwoners. Gelegen op een 15 km noordelijk van Szilvásvárad wat bekend is van de Lippizaner paarden en het uitgestrekte natuurgebied waar u heerlijk kunt wandelen. Iets noordelijk van Tardona ligt het stadje Kazincbarcika met een zwembad. Lillafüred is een leuke plaats en ligt op 10 km. Een bezoek aan de grotten van Lillafüred is zeker aan te bevelen. De stad Miskolc is op een 15 km.

Al met al ligt Tardona in een mooi natuurgebied met veel recreatiemogelijkheden, maar ook alle inkoopmogelijkheden in de buurt.

Prima woning waar u snel kunt wonen, maar wel een en ander aan zult willen moderniseren.