Woning in Kastélyosdombó, Somogy, Hongarije

€49.863 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5188
Adres: Kastélyosdombó, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 5212 m2
Huis: 82 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1998
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft18.200.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €49.863 (rate 365 Ft per €)
Property description:

Leuk familie huis op een perceel van ruim 5.000 m2, in het zuiden en niet ver van de Drava.

U komt de woning binnen in de ruime hal waar u ook gezellig kunt zitten en dan zijn er links de twee slaapkamers, aan het einde van de hal de badkamer en het aparte toilet en aan de rechterkant komt u in de woonkamer en de keuken met bijkeuken. De bovenverdieping kan bewoonbaar gemaakt worden.

Het perceel is maar liefst 5.212 m2 groot en daar diverse bijgebouwen en oude stallen, maar ook de garage en de kelder. Verder een boomgaard.

Water en elektra zijn aanwezig. Voor de afwatering er een aansluiting op de riolering. De woning wordt verwarmd met de houtkachels. Internet en/of telefoon aansluiten is geen probleem.

Kastélyosdombó is een dorpje met ongeveer 300 inwoners. Er is een kleine winkel voor de dagelijkse boodschappen. Om inkopen te doen gaat u naar Barcs of Szigetvár. Dit alles op een 10-20 km en daar alle mogelijkheden om inkopen te doen, maar ook om uit eten te gaan, een terrasje te pikken of te gaan relaxen in een (thermaal) zwembad. Voor de liefhebbers van de golf sport is het goed om te weten dat de internationale baan van Hencse op een 30 km is. Met een kwartiertje kunt u al in Kroatië zijn.

Leuke woning om uw Hongaars (vakantie) Huis van te maken.