Wonng in Nagybarca, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€41.069 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3383
Adres: Nagybarca, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 1180 m2
Huis: 81 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1979
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft14.990.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €41.069 (rate 365 Ft per €)
Property description:

Leuk en snel bewoonbaar huis in het noorden van Hongarije.

De woning biedt u de gang, de woonkamer, keuken en bijkeuken, 3 slaapkamers en de badkamer. Onder de woning een kelder. Woning is in redelijk goede conditie. Dak is in goede staat.

Perceel is 1.180 m2 groot en daar nog een garage.

Water en elektra zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt met houtkachels verwarmd. Internet en/of telefoon aansluiten is geen probleem.

In Nagybarca wonen ruim 900 mensen en het dorp is gelegen op een prachtige plek in het noorden van Hongarije. Direct in de groene natuur en het ligt bij het natuurgebied Lázbérci Tájvédelmi Körzet. Bekend door het stuwmeer in het gebied. Het water de omliggende kuststrook is beschermd gebied en prachtige omgeving.

In dit gebied volop mogelijkheden om te wandelen, te fietsen en te hiken.
Nagybarca ligt naast Kazincbarcika waar u alle grotere winkelketens gaat vinden, scholen en een ziekenhuis, maar ook een strandbad.

Grotere stad is Ózd op een 30 autominuten en naar de andere kant Miskolc, maar dat is dan wel een 40 minuten rijden.
Ook nog geen uurtje rijden de prachtige barok stad Eger. Bekend van het gezellige centrum, de basiliek en de burcht. Iets voor Eger passeert u dan Szilvásvárad bekend van de paarden. Al met al een heel bijzondere omgeving.

Goede woning waar u snel kunt wonen en moderniseren kan dan stap-voor-stap.