Woning in Magyarkeszi, Tolna, Hongarije

€20.822 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2107
Adres: Magyarkeszi, Tolna, Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 6252 m2
Huis: 95 m2
Bouwjaar: 1955
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft7.600.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €20.822 (rate 365 Ft per €)
Property description:

Opknapper op een 20 km van het Balaton op een perceel van 6.252 m2 grond.

De woning moet opgeknapt worden. Daar zijn de foto’s ook wel duidelijk in. In 2000 is er de laatste keer een poging gedaan en toen is de kelder geïsoleerd, er werd een nieuwe betonnen bekleding aangebracht. De dakconstructie werd vervangen en de waterleidingen werden vernieuwd. Jaren terug, dus ga er vanuit dat alles aangepakt moet worden.

De woning heeft een woonkamer, 2 slaapkamers, keuken en bijkeuken, badkamer en toilet. De zolder is bereikbaar en er staat een stal in goede staat.

Perceel is maar liefst 6.252 m2 groot en er staan bijgebouwen die gebruikt werden voor het houden van dieren, maar wellicht kan u er een andere bestemming aan geen en met het Balaton op een 20 km is wellicht een toeristische invulling mogelijk.

Water en elektra (ook 380V) zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een septic tank. Interne en/of telefoon kan worden aangesloten.

Magyarkeszi is een dorp met een 1.300 inwoners in de provincie Tolna. U kunt in het dorp prima de dagelijkse boodschappen doen en de wat grotere plaatsen in de buurt zijn Tamási, Enying en Siófok. In Tamási vindt u een thermaal bad en Siófok is een bekende badplaats aan het Balaton. Prima om te genieten van waterplezier, toeristische drukte en het wat heuvelachtige landschap rond Magyarkeszi. Daarna weer heerlijk terug naar de rust van uw eigen huis in Magyarkeszi.

Veel werk, maar een mogelijkheid om zelfvoorzienend te gaan leven of een toeristische invulling aan te geven.