Woning in Zalaszabar, Zala, Hongarije

€58.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4374
Adres: Zalaszabar, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 4094 m2
Huis: 80 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1984
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft22.040.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €58.000 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Woning in Zalaszabar, niet ver van de thermaal baden en met uitzicht op het Kis Balaton.

De woning is bewoonbaar, maar om het aan te passen aan de moderne westerse maatstaven lijkt een verbouwing niet vreemd.

U komt de woning binnen in de hal/woonkamer en vandaaruit gaat u naar de 2 slaapkamers, keuken met bijkeuken, badkamer met toilet en voor de woning het overdekte terras.

Het perceel is maar liefst 4.094 m2 groot en op het perceel een kelder, een garage en wat opbergruimte en e vroegere stallen.

Elektra, water en gas zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt verwarmd met gas convectoren. Internet en/of telefoon kunnen aangesloten worden.

U vindt de woning in het centrum van echt dorp Zalaszabar en het biedt u een mooi uitzicht op het Kis-Balaton. In het dorpje wonen ruim 600 inwoners. Heel rustig plattelandsdorp, maar in de omgeving is genoeg te doen. Zalakaros met het mooie thermaal zwembad is al op 10 km. De stad Keszthely direct aan het Balaton meer op een 25 km en ook Hévíz met het beroemde thermaal meer is op maar 25 km. Zelfs een vliegveld is er in de buurt. Op een 10 km is er het vliegveld van Hévíz-Balaton waarvan nog steeds plannen zijn om het te (her)openen.

Prima woning in een leuk dorp op maar 25 km van het Balaton.

Prijs is in Euro.