Woning in Tapsony, Somogy, Hongarije

€44.900 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7666
Adres: Tapsony, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 1950 m2
Laatste renovatie: 2022
Huis: 60 m2
Materiaal: Steen en leem
Kelder: ja
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft17.062.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €44.900 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Deze vroegere boerderij is nu een stapklare woning in een mooi deel van het zuidwesten van Hongarije.

Het uiterlijk s nog de echte boerderij van vroeger. Uiteraard opknapt en de afgelopen jaren en nu een mooie kant en klare woning waar u direct zou kunnen wonen.

Huis is netjes in orde. In 2017 zijn de ramen nog van kunststof voorzien, het dak is oké en u kunt hier direct gaan wonen.

In de woning de hal, een bijkeuken, de woonkamer, slaapkamer, keuken en de badkamer.

De tuin is met een 1.950 m2 een mooie afmeting en hier een kelder (onder het huis) , diverse (fruit) bomen, een waterput en aan het einde van de tuin een beek.,

Elektriciteit en water zijn aanwezig. Gas kan worden aangesloten vanuit de straat. Voor de verwarming is er de kachel. De afwatering is aangesloten op een septic tank. Telefoon en/of Internet aansluiten is geen probleem.

Huis staat in het dorpje Tapsony. In het dorp wonen een kleine 1.000 inwoners en het is mooi gelegen in een heuvelachtig gebied tussen de wat grotere steden Marcali (20 km) met een mooi (thermaal) bad waar u zeker in de zomer veel (water) plezier kunt beleven en Nagyatád. De dichtstbijzijnde stad is Böhönye op 8 km. Zelfs een dagje naar het Balatonmeer is prima te doen.

Prima woning om direct te kunnen bewonen.

Meeste meubilair is bij de koop inbegrepen.

Prijs is in Euro